Коледни герои

Коледа, също Рожденство Христово, е един от най-големите и светлите църковни празници у нас.
Коледа е семеен празник, който се свързва с размяната на подаръци между роднини и приятели, както и с вярата на децата в добрия Дядо Коледа и други приказни персонажи - Снежанка, Джуджетата, Еленчето Рудолф, Снежния Човек и други. 
Нашите предложения за тематични костюми, които да разкажат историята на празника и да забавляват вашите даца са:
Коледната Елха - това е една от най-разпространените традиции с празнуването на Рождество Христово и представлява украсяване на вечно зелено иглолистно дърво. Кой пръв е започнал да украсява Елхата, в другите страни как украсяват елхата - на всички тези въпроси ще отговори нашият Аниматор Коледна Елха .
Еленчето Рудолф
- това е героя, който помага да се управлява шейната на Дядо Коледа, с която той се придвижва, за да раздаде подаръците на послушните деца по света. Кои са другите Елени и колко на брой са те, ще ви разкаже нашия Аниматор Елена Рудолф.
Снежен човек
- той се прави от сняг и символизира зимата. Вече официално има рожден ден на Снежния човек в света. Още любопитни факти може самия Аниматор Снежен човек да ви разкаже.

Костюмите за Аниматори Коледна Елха, Елена Рудолф, Снежен Човек са подходящи за тематично забавление на деца от 4-5 до 10 годишна възраст.